Γεωργιάδης Άγγελος

Άγγελος Γεωργιάδης

Ο Άγγελος Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία.Ήταν φωτογράφος.
Έλαβε μέρος σε πολλές ταινίες ως ηθοποιός αλλά και ως φωτογράφος, σκηνοθέτης, βοηθός σκηνοθέτη, σεναριογράφος, ηλεκτρολόγος, κάμεραμαν, ντεκορατέρ και καλλιτεχνικός διευθυντής.

Φιλμογραφία

Ακροπόλ (1995)
Δεξιότερα της Δεξιάς (1989)
Η ζωή με τον Άλκη (1988)
Ο αυτάκιας (1988)
Ο κοντός και οι μνηστήρες (1988)
Της παλαβής (1988)
Έλα να… αγαπηθούμε ντάρλινγκ (έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ) (1986) [Διοικητής αστυνομικού τμήματος]
Καραβάν σαράι (1986)
Ο ροζ γάτος (1985)
Καμικάζι αγάπη μου (1983) [Διοικητής αστυνομικού τμήματος]
Ο στόχος (1983)
Ο φονιάς (1983)
Ο γύρος του θανάτου (1983)
Πέστα χρυσόστομε (1983) 
Ο καπιταλίστας και η τραγουδίστρια (1982)
Ο αυτάκιας (1982)
Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ (1981)
Ο πεζοπόρος του αέρα (1981)
Και ξανα προς τη δόξα τραβά (1980)
Κλεμμένος έρωτας (1972)
Απολογία (1972)
Αναζητώντας την ευτυχία (1972)
Γράμμος (1971)
Ο κυρ’ Γιώργης και οι τρέλλες του (1971)
Αναστενάζουν οι πενιές (1970)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Παιδί μου, αγάπη μου (1969)
Ελπίδες που ναυάγησαν (1968)
Αποστολή θανάτου (1968)
Η μοίρα μιας γυναίκας (1968)
Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα… (1968)
Συννεφιασμένοι ορίζοντες (1968)
Ο προδότης (1967)
Χαιδάρι ώρα 3:30: Αποδράσατε (1967)
Αδικία (1966)
Κούνια που σε κούναγε (1966)
Ο παρθένος (1966)
Ρημαγμένο σπίτι (1965)
Όταν μοίρα προστάζει (1964)
Στέγνωσαν τα δάκρυά μας (1961)
Πλούσιοι χωρίς λεφτά (1960)[στον τηλεφωνικό θάλαμο]
Κυριακάτικοι ήρωες (1956)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχόλια
Loading...